O MNE

Toto je môj príbeh

Ahojte! Každý máme svoje záľuby, ktoré robíme s radosťou a užívame si ich. V mojom prípade to je cukrárstvo. Dávam do toho všetko, svoje srdce, energiu a lásku, pretože práca je mi koníčkom, a to je to pre mňa najlepšia motivácia.

Eliška Mészárosová

Rada vymýšľam nové príchute

Pri pečení používam výlučne kvalitné suroviny, pretože to je základ pre dosiahnutie perfektnej chute. Rada experimentujem, vymýšľam nové príchute a nové druhy koláčov. Baví ma pretvárať zaužívané recepty, aby to mne a mojim zákazníkom chutilo. Svojim pomocníkom vždy hovorím, aby všetko robili tak, ako by si to robili pre seba. Aj preto u nás vo výrobni v Pezinku platí veľavravné heslo: ,,Nešetriť na surovinách a dať do toho lásku!

Inšpiroval ma Facebook

Práca obchodného zástupcu ma nenapĺňala a chcela som robiť niečo kreatívne. Prvotnou inšpiráciou bola ponuka tort zdieľaná na Facebooku. Povedala som si, že to zvládnem aj ja a hneď som to chcela vyskúšať. Nakúpila som suroviny, upiekla prvú tortu a do päť minút bola predaná. Ešte v ten víkend mi prišli ďalšie dve objednávky na rovnaké torty. Nevedela som koľko tuhne torta alebo ako sa pracuje s obtieracím krémom. O pár dní neskôr sa malo v Pezinku konať Vinobranie, a tak som opäť niečo napiekla, uverejnila ponuku na internet a uchytilo sa to. Predala som toho viac, ako som mala upečeného, a tak som piekla celú noc. Rozbehlo sa to a zrazu som z dvoch tort za týždeň mala sedem až desať. Behom roka som mala každý víkend plný kalendár objednávok. Ešte rok som piekla aj popri práci, ale nakoniec som sa rozhodla, že budem cukrárka a neľutujem to.

Cukrárka už od detstva

Vždy som doma pomáhala mamine a babkám s pečením, či už cez Vianoce alebo aj hocikedy počas roka. Svoj prvý koláč som napiekla ako 9-ročná. Nevedela som odhadnúť miery, namiesto deci oleja som dala liter oleja a bola z toho olejová bublanina. Postupne som sa však učila ako na to a nabrala som prvé skúsenosti. Neskôr som bola na viacerých cukrárskych kurzoch v Bratislave a spravila som si aj výučný list. Nabrané skúsenosti dnes využívam v každodennom pečení, ale vždy si rada zaspomínam aj na detské cukrárske časy.

Plány do budúcna

Teším sa, že po dlhom čase mám profesionálnu výrobňu so všetkým čo k tomu patrí. Je čas posunúť sa ďalej a už snívam o ďalších veciach. V každom okolitom meste aj dedine by som chcela mať aspoň jednu partnerskú kaviareň, do ktorej by som dodávala svoje výrobky. Nechcem, aby v jednom meste bolo veľa kaviarní s rovnakými koláčikmi, ale aby si zákazníci v jednej z nich vychutnali niečo unikátne, čo inde v meste nemajú.

Makrónky

4

PARTNERSKÉ KAVIARNE

31

VÝROBKOV V PONUKE

5

ROKOV SKÚSENOSTÍ

Máte nejakú špeciálnu požiadavku? Kontaktujte ma!